Podi per als bikers, Alicia Margalejo, Alicia Parreño i Dani Cepa en les competicions de el cap de setmana

10 de març de 2020 - 23: 30

Al municipi de Benigànim es celebrava una nova cita de l' Circuit BTT Comarques Centrals on Alicia Margalejo va estar present sent la millor en la categoria femenina, per davant de la deniera, Ayda Parra i de la xabiera, Alicia Parreño, de CC Mussols Xàbia.

El Club BTT Dimonis el Ganxo va preparar un recorregut de 33km i 900 metres de desnivell positiu amb pujades pedregoses i diverses zones tècniques que no va ser fàcil per a cap biker, provocant punxades a diversos participants.

Un traçat ràpid que va comptar amb trams d'asfalt, pista i sendes. Després d'una bona eixida, Alícia va marcar el seu propi ritme i va marxar en solitari per emportar-se la victòria general en Fèmines. Va creuar la línia d'arribada amb un temps d'1: 54.39, entrant clarament com a guanyadora, ja que la segona classificada va marcar un registre de 2: 06.08, i en tercera posició, l'altra xabiera, Alicia Parreño, amb un marca de 2: 10.38 . Aquesta va ser la seua tercera victòria consecutiva pujant a l'calaix en 2 ° posició fèmina 35 i 2 ° General Fémina.

Així mateix, els Xabia Bikers van poder aconseguir la 2 ° posició per equips. Cal destacar també a Josevi Marí per la seua immillorable primera posició en Màster 50. En aquesta prova van participar també: Vicente Roig, Jorge Pérez Montenegro, Vicente Marzal García, Juan José Noguera, Raúl Molina Buigues, Roberto Docampo Damea i José Català Crisòstom, Alícia Parreño Montero.

Des del CC Mussols Xàbia, la setmana que estaran presents en la Marató d'Ibi i pels bikers de l'Xàbia s Bike-Fasterwear, l'equip es desplaçarà fins a Valladolid per disputar la primera prova de l'Open d'Espanya BTT-XCO.

Podi per a Dani Cepa a Ondara

Diumenge es va disputar l'última prova puntuable de la "Volta Ciclista a la Marina" a la localitat alacantina d'Ondara. El Club Ciclista Segària va retornar a aquest torneig el recorregut realitzat per última vegada en el
any 2013, que incloïa els passos per les localitats de Beniarbeig, Sanet, Ràfol, Sagra, Tormos, Orba i Benidoleig, amb bucle en aquests últims i el decisiu, curt i intens Portet dels Sorells, de 2,7 km i 6,2 % de mitjana.

Durant el transcurs de la carrera tant A més a Moll, Juanjo Femenía, Dani Cepa i Àlex Seguí, van intentar crear una fugida però l'equip de el líder va controlar en tot moment. D'aquesta manera, en els metres finals dels Sorells, Ade va atacar per coronar primer i emportar-se el premi de la muntanya.

Després va ser aconseguit pels dos corredors que es van jugar la Volta a la Marina però no hi va haver entesa i van ser absorbits pel gran grup a escassos quilòmetres de meta, on Ade va lliurar una caiguda i va ser vintè cinquè.

En el següent grup van entrar Juanjo, Dani i Àlex sent quaranta-cinquè, quaranta-vuitè i Setanta-unè respectivament. A més, Dani Cepa va aconseguir ser primer local, de manera que va pujar a podi.