Podi per a Lisa Childs i Ana González del Club Atletisme Llebeig

04 de novembre de 2021 - 13: 00

Diumenge passat, 31 d'octubre, es va celebrar el I sprint Trail de L'Abdet organitzat pel Ajunt de Confrides/L'Abdet i Costa Blanca Trails. La cursa de muntanya constava d´un recorregut de 16,2 km i un desnivell positiu de 1010 m.

Diversos atletes de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia van acudir a aquesta primera cita aconseguint molt bons resultats. De fet, l'atleta Lisa Childs va aconseguir el tercer lloc en categoria veterana creuant la línia de meta amb un temps de 2.

Per la seua banda, Eduardo Vallés va ser el 14 de la seua categoria amb un temps de 1. David Donate va parar el crono en 52.22:2 i Madelane Powell va fer la cursa en 18.44:3, sent la 08.37a de la seua categoria.

10K Oliva Nova

Aquest passat cap de setmana va van tindre lloc la I edició de la 10K Oliva Nova en què van participar més de 850 runners entre ells diversos atletes de Xàbia els que van aconseguir molt bons resultats. Una part del recorregut va transcórrer pel camp de golf.

Els corredors del Club Atletisme Llebeig de Xàbia que van acudir a aquesta cita esporteva van ser: Joan Fullana amb un temps de 42:18, Antonio Morillo 43:49, Mark Langley 48:41, Marsha Vanthull 51:31, Alexandra Collinson 1:02: 59, Ángeles Llidó 1:03:47.

Cross Alcoi

A més, al Cross d'Alcoi, van participar els joves atletes del Llebeig: Iván Gómez, Carlos González i Ana González Duran. Ana va aconseguir el segon lloc de la seua categoria.