Podi per Ade Moll i Alicia Margalejo a Chiva

30 de gener de 2020 - 11: 23

La localitat valenciana de Xiva va acollir, aquest diumenge, la primera prova puntuable per al Open BTT Marató de la Comunitat Valenciana - Bici Store, On els corredors A més a Moll, Alicia Margalejo i Dani Cepa van estar presents.

El matí va estar marcada pel fred i el vent. El recorregut de pujades per pista i llargues baixades rocoses i relliscoses causa de les pluges anteriors era, per a la categoria masculina, de 64 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell, mentre que per a les fèmines, 58 km i 1.800 metres.

A més a Moll i el seu company per a la Costa Blanca Bike Race, Iván Díaz, es van distingir de la resta de corredors creuant la línia de meta en segona posició de la general.

Alicia Margalejo va intentar seguir el ritme dels seus rivals en la primera pujada però a causa de problemes físics va haver de seguir en solitari, entrant en tercer lloc en fèmines elit.

Dani Cepa es va manvan tindre en primera posició de la categoria Máster40 fins al quilòmetre 45 però alguns problemes físics el van relegar fins a la quarta posició.