Podi per a Dani Cepa i Alicia Margalejo al 'Open BTT-XCO de Navalón'

29 de març de 2017 - 07: 21

Enorme èxit l'aconseguit per Dani Cepa i Alicia Margalejo que es van fer pujar al podi en el Open BTT-XCO de Navalón. Els representants de l'equip Xabia 's Bike-Visauto van aconseguir estar entre els millors de les seues categories.

Aquesta cursa puntuable pel Open BTT-XCO de la Comunitat Valenciana va van tindre com a escenari l'espectacular paratge de Fonts de la Arenas, del municipi valencià de Navalón. Els participants van haver de patir un dur i tècnic recorregut on no va faltar el fang i l'aigua.

La primera mànega de carreres es va veure anul·lada, a causa del accident d'un corredor que va haver de ser evacuat, no puntuant per a la Desafiar. No obstant això, Dani Cep, Àlex Seguí i Alicia Margalejo van poder fer una volta al circuit finalitzant en el primer i novè lloc respectivament de Màster 40. Mentre que Alicia Margalejo va ser segona fèmina Elit. Aquest únic pas per meta va ser el valgut a l'hora del lliurament dels trofeus.

En l'última carrera del dia, van participar Saoro Moll y Tomàs Miralles. Després d'una gran eixida de Saoro i sobreposar-se a problemes físics, va aconseguir finalitzar en la vuitena plaça de la categoria, Elit / Sub23. Mentre que Tomàs va realitzar una cursa anant de menys a més creuant la meta com a sisè Sub23.

A la cursa d'Escoles, els nois de l'Xàbia s Bike-Visauto es van divertir de valent. Marc Puig va finalitzar cinquè en la categoria de Principiant. Mentre que David Ivars i Miguel Sifre van acabar cinquè i onzè en la categoria Aleví respectivament. Finalment, Dani Cepa i Andreu Aibar van creuar la línia de meta en el lloc 12è i 21è posició en Infantils.

Moisès Espinos va pujar al podi en la Volta a la Marina

Una altra gran notícia per a la formació de l'Xàbia s Bike-Visauto va arribar en la modalitat de ciclisme en ruta. Moisès Espinos es jugava el jersei blanc de les metes volants en l'última etapa de la Volta Ciclista a la Marina, Celebrada a Pedreguer. Moisès Espinós va aconseguir guanyar les dues metes voltantes de l'etapa, sortint com a vencedor de la classificació de les metes volants, d'aquesta edició de la Volta.

Els seus companys d'equip, Vicent Més i Xavi Selles, després de ser tallats per una caiguda, van finalitzar en els llocs 51º i 114º posició respectivament.