Ple de triomfs per a l'equip ciclista Xabia 's Bike-Visauto

15 de març de 2017 - 00: 00

El passat cap de setmana va resultar molt fructífer per a l'equip ciclista Xabia`s Bike-Visauto que va estar participant en tres fronts.

A la segona prova de la Lliga CEMA de BTT per a les escoles celebrada a Xaló, els xicotets d'aquest equip van copar tots els podis. Van gaudir d'un circuit molt divertit en el qual van demostrar la seua qualitat.

La categoria benjamí va estar dominada per Marcos Puig que va ser el vencedor. La segona plaça va ser per a Danielis Kaseta, mentre que el tercer component d'aquest equip, Marc Pineda, va acabar en el quart lloc.

El triomf en categoria aleví va ser per a Miguel Sifre, mentre que David Ivars va ser segon. En infantils, la victòria va ser per a Andreu Aibar, sent el seu company, Dani Cepa Jr., segon.

Dani Cepa i Alicia Margalejo guanyadors a Villalonga

Altres representants d'aquest equip van estar disputant la Marxa BTT el Llop de Villalonga, primera cita del Circuit BTT Comarques Centrals. Les coses van anar molt bé per a Dani Cepa i Alicia Margalejo que van ser els vencedors i van aconseguir enfundar els jerseis de líders de la classificació general, tant en homes com en dones.

Una prova que va constar d'un traçat de 34 quilòmetres amb més de 900 metres de desnivell, amb pujades curtes però intenses i sendes revirades.

Tomàs Miralles es va alçar amb el triomf en la categoria Sub 23, mentre que Àlex Seguí va ser segon en la categoria Master40. Altres representants del Xabia 's Bike-Visauto, que van participar van ser, Óscar Mestre que va acabar en el lloc 18ª i David Santacreu, que va acabar en el lloc 109 de la classificació general.

Moisès Espinós líder de les metes volants a la Volta a la Marina

A la penúltima etapa de la XXXI Volta Ciclista a la Marina, Celebrada a Parcent, els ciclistes d'aquest equip van van tindre un gran protagonisme. En l'etapa reina, Moisès Espinós, Va aconseguir imposar-se en les dues metes volants, el que li va valer per ser el nou líder d'aquesta classificació.

Per la seua banda, Saoro Moll, Es va manvan tindre en l'escapada bona i va creuar la meta en el lloc 25, sent un dels components del primer grup. Vicente Més, es va mostrar fort i va concloure la carrera en el lloc 60. Xavi Sellés no va poder amb el ritme infernal que es va marcar des de la eixida i es va quedar a portes de finalitzar l'etapa.