Patxi Martínez va ser el millor de l'Tri-llebeig Xàbia al 'XXX Triatló d'Antella'

23 de juliol de 2018 - 07: 57

El Club Centre Esporteu i Cultural Antella amb la col·laboració del Ajunt d'Antella i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV) va organitzar la XXX edició del Triatló Antella 2018, Prova celebrada dissabte passat 21 de juliol.

La prova va constar d'un primer segment de 1.200 metres de natació pel riu Xúquer, 32 quilòmetres de ciclisme i 8.400 metres de cursa a peu per l'horta i la població d'Antella a València.

Amb un gran ambient de públic i sobretot de participants, a les 18 hores va començar a disputar-se la prova amb més de 550 participants. En el segment de natació ja es va poder veure com els homes forts van prendre el cap de la cursa.

Representació del Tri-llebeig Xàbia

En aquesta prova hi va haver representació xabiera, concretament, del Tri-llebeig Xàbia. Entre els participants, el millor de tots ells va ser Patxi Martínez, que va acabar en el lloc 121, amb un temps de 1: 59.48.

José Ortuño va entrar en meta en el lloc 257, després de realitzar una marca de 2: 10.53. Mentre que Juanjo Vallés va entrar en meta en el lloc 275, amb un temps total de 2: 12.25. Raúl Signes ho va fer en el lloc 332, amb un temps de 2: 17.18. i Juan Bolufer ho va fer en el lloc 360, amb un temps total de 2: 21.32.

Alberto Romero va ser el guanyador

El triomf final va ser per a Alberto Romero, de l'Avant Montcada, que va creuar la meta de la mà del seu bon amic, Ramon Ejeda, de l'Tricanet de Berenguer, amb un registre de 1.35.21. El tercer classificat va ser Francisco Rodríguez, del CT Huracà.