Nou triomf: Els júniors del CB Joventut Xàbia van sumar la seua cinquena victòria consecutiva davant el CB Santa Pola (86-57)

13 de desembre de 2018 - 13: 04

Cinquena victòria consecutiva per l'equip que dirigeix ​​Jacobo Usagre Torres. En aquesta ocasió va ser contra el CB Santa Pola amb el marcador de 86-57. el Joventut Xàbia va jugar una primera part molt bona, la millor del que va de temporada, arribant al descans amb una diferència de 24 punts, (55-31), deixant gairebé sentenciat el partit.

El primer quart va començar amb els equips molt nerviosos, on només van aconseguir anotar de tirs lliures; de manera que els primers 7 minuts del partit van estar molt igualats amb avantatge mínim local per 12-10. Un temps mort, demanat per Jacobo Usagre, va canviar el signe del xoc. Una zona press a tot el camp, sortint a la perfecció, va servir per endossar un parcial de 12-2, arribant a la màxima diferència de 12 punts i arribant al final del primer quart amb el resultat de 24-12.

El segon quart va començar com el primer, amb els dos equips molt relaxats; però el Joventut, a diferència del primer, es va posar les piles més ràpid. Amb la defensa pressionant, i amb la defensa en estàtic més activa, va provocar errors al seu rival que van acabar en bons contraatacs i bones transicions.

El Santa Pola va variar en aquest segon temps, es va col·locar en defensa zonal que va ser perfectament llegida pels xabieros, aconseguint gairebé tres triples consecutius que van fer que el marcat final de la primera part fos de 55-31.

La segona part va ser molt més lenta que la primera, ja que des del primer minut del tercer quart l'equip visitant es va col·locar en zona i amb atacs llargs va fer que es realentizara el joc. El CB Joventut va realitzar més rotacions i que així tots els jugadors gaudiran de minuts, amb bona defensa i amb paciència en atac va manvan tindre la diferència de 24 punts fent que l'últim quart ja estigués vist per a sentència, el resultat d'aquest quart va ser de 14- 14.

L'últim quart, ja amb tot decidit, el Joventut va seguir amb el seu joc davant un rival que no va trobar la forma per reduir les diferències. Al final de la trobada, el marcador de 86 a 57 va ser el reflex de la gran superioritat dels xabieros a la pista.

Aquest dissabte se celebra al pavelló Miquel Buigues el XXXI Memorial Miguel Buigues, El dia més important del club i més emotiu esperant la màxima assistència de públic. L'equip que dirigeix ​​Jacobo Usagre espera seguir amb la bona ratxa i que aconseguix la sisena victòria consecutiva.