Nou triomf de les cadets del Club Handbol Xàbia davant el CBM Illice (25-12)

17 de gener de 2018 - 06: 40

Després del descans nadalenc, les noies cadets del Club Handbol Xàbia van demostrar que ha tornat amb molta força de cara a la segona fase de la lliga. Les xabieras van afrontar el partit disputat al pavelló Miquel Buigues amb total intensitat i van vèncer amb claredat al CBM Illice per 25 a 13.

Les noies que dirigeix Pep Ferro van eixir molt ficades en el partit, van posar un ritme molt alt per poc a poc anar obrint avantatge al marcador. La bona defensa local va impedir que les visitants anotessin gols amb facilitat, tal com demostra que en mitja hora de joc només van marcar 5 tants.

Amb un joc molt viu, les locals van aconseguir gols tant en ràpides transicions com en atac en estàtic. Al descans es va arribar amb el partit totalment resolt en assenyalar el marcador un tempteig de 15 a 5.

A la segona meitat, les noies de Pep Ferro van seguir mantenint la seua intensitat defensiva. En atac van utilitzar diversos sistemes per sobrepassar la defensa visitant. Barrejar el joc de primera línia amb obertures a les extremes que van saber aprofitar aconseguint gols de bella execució.

Amb el pas dels minuts la relaxació es va instal·lar entre els locals i això ho van aprofitar les visitants per retallar el seu desavantatge. La victòria del Club Handbol Xàbia no va córrer perill en cap moment i al final del temps reglamentari es va arribar amb un marcador de 25 a 12.

Amb aquest resultat les xabieras seguixen ocupant la segona posició en la classificació després d'un CBM Elda que no ha ensopegat encara i seguix liderant el grup.