Nizar Lakhlifi i Mª Isabel Ferrer es postulen com a vencedors del 'Circuit' a l'vèncer a Jesús Pobre

13 de maig de 2018 - 12: 34

Els atletes de Xàbia, Nizar Lakhlifi del Club Multiesport Benitatxell y Mª Isabel Ferrer, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Es postulen com a vencedors del Circuit a Peu Marina Alta, Després de vèncer en la XXI Cursa Popular Jesús Pobre.

Després de disputar-se les proves per als més xicotets enmig d'un gran ambient, es va donar la eixida sobre les 19 hores a la prova reina. Des de l'inici de la mateixa, els atletes més poderosos; Youssef Ahatach, Nizar Lakhlifi, José Manuel García i Aitor Caps van començar a formar el grup capdavanter que aniria compacte fins a mitja prova.

Els canvis de ritme va fer que aquest grup fos perdent unitats fins que es va quedar en un trio del qual Nizar Lakhlifi era coneixedor que per guanyar havia d'intentar deixar als seus companys com a mínim a falta d'uns 1.500 metres. Una tàctica que li va permetre desenganxar d'ells i entrar com brillant vencedor en una meta abarrotada de públic que li va tributar una gran ovació. El seu temps en meta va ser de 32: 17, pels 32: 23 de José Manuel García i els 32: 33 de Youssef Ahatach.

Control absolut de Mª Isabel Ferrer

En dones, Mª Isabel Ferrer va tornar a demostrar el seu extraordinari moment de forma, i amb prou feines va van tindre oposició, va córrer a un ritme constant i vèncer amb molta autoritat. El seu registre després de creuar la línia d'arribada va ser de 36: 14. La segona plaça va ser per a Cristina Roselló que va realitzar una marca de 38: 03. La tercera posició va ser per a Gemma Ann Selby amb un temps de 39: 56.