Nizar Lakhlifi va ser quart en l'autonòmic de clubs en pista a l'aire lliure

24 de maig de 2019 - 06: 14

L'esportesta, Nizar Lakhlifi, Resident a Xàbia, que actualment està defensant els colors del Club Delikia Safor Gandia, va estar participant amb la resta dels seus companys en el Campionat Autonòmic de Clubs, en pista a l'aire lliure.

Nizar va disputar la prova dels 3.000 metres a la que va quallar una gran actuació a l'entrar en el quart lloc. La seua marca va ser de 8: 53,53 i les seues sensacions van ser bones, ja que després de quatre anys va tornar a trepitjar una pista d'atletisme.

Significar que en la present temporada, Nizar Lakhlifi està centrat en realitzar proves de Duatló i Triatló, és per això que no està participant en les proves del "Circuit a Peu Marina Alta", De la qual és el vigent campió.