Nasio Cardona va guanyar per setena vegada la 'Mitja Marató de Muntanya Serra d'Oltà'

18 de desembre de 2019 - 09: 41

La Mitja Marató de Muntanya Serra d'Oltà va complir la seua quinzena edició i va van tindre com a vencedor el xabiero, Nasio Cardona. Un home rècord ja que va sumar la setena victòria en aquesta prova de muntanya. Cardona, que va començar de forma aclaparadora la cursa, va haver després d'emprar-se a fons davant Emili Sellés, un altre superclasse en aquest tipus de proves i que ha guanyat en quatre ocasions aquesta competició.

A la part final de la prova, aquesta va semblar més una cursa de cros que de muntanya. Els dos atletes estaven al cent per cent de les forces. Nasio Cardona, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, va creuar en primera posició per l'arc de meta amb un temps de 1:37.56. El segon lloc va ser per a Emili Sellés amb una marca de 1. El tercer a la classificació absoluta va ser Beñat Extabe amb un registre de 38.12:1.

En dones, la vencedora va ser Ana Tauste amb un temps de 1:55.12, per davant de Gema Macía que va aconseguir un registre de 2:05.26. La tercera plaça va ser per a la deniera Aida Pérez que va arribar a meta amb una marca de 2:12.42.

La prova va ser puntuable per al Circuit Trail de la Marina que presenta, després de quatre proves, la següent classificació: líder Pol Lozano, en segon lloc Nasio Cardona i en tercer lloc Franc de la Cruz. En dones, la líder és Aida Pérez, seguida d'Anto Valero i de Laura Salom.