Nasio Cardona guanya la 'XVII Mitja Marató Serra d'Oltà'

13 de desembre de 2021 - 13: 51

Aquest passat diumenge es va celebrar la clàssica Mitja Marató de Muntanya de la Serra d'Oltà de Calp. Aquesta prova, que compta amb dos recorreguts, ofereix magnífiques vistes i trams espectaculars. Diversos atletes del Club Atletisme Llebeig no es van voler perdre la cita.

Entre els corredors va destacar, Ignacio Cardona, que va aconseguir ser el primer a trepitjar la línia de meta. Cardona va pujar al primer calaix del podi després de fer el recorregut de 21km en 1 hora 45 minuts.

D'altra banda, l'atleta del club xabiero, Sophie Mullins, també va aconseguir pujar al segon calaix del podi com a subcampiona de la distància sprint trail de 14km.

Destacar també els bons resultats de la resta d'atletes del Club Atletisme Llebeig de Xàbia que van participar en aquesta cursa malgrat no pujar a podi.

Gran representació del Llebeig en diferents proves

Així mateix, aquest cap de setmana, el Club Atletisme Llebeig de Xàbia debutava com a organitzador de Competició federada a la Pista a Dénia. Ho va fer amb el control Sub-16 a la jornada de matí i Control Absolut a la jornada de vesprada. En aquesta cita, els atletes xabieros van aconseguir les seues millors marques personals:

Ana González: 1500m.l 5:55.43

Al Cross de Gata de Gorgos, prova puntuable per a la lliga comarcal, també es van donar cita una bona representació dels atletes de l'Escola.

D'altra banda, Marsha Van't Hull va estar representant el CA Llebeig a la Marató de Màlaga, finalitzant la prova en 3:40:29.

I finalment, a la Cursa del Raval de Gandia, més d'una desena d'atletes van representar Xàbia obtenint molt bons resultats.

- Toni Soler 33:11
- Maria Isabel Ferrer 37:18
- Victor Caserta 48:30
- Juan Bautista 48:54
- Jaume Moll 50:46
- Francisco Navas 51:01
- Blai Ferrer 53:10
- Fernando Serrat 53:32