Nasio Cardona va ser segon a la 'VII Mitja Marató Muntanya Ocaive' de Pedreguer

12 de febrer de 2020 - 02: 44

Pedreguer va acollir, amb un gran ambient de públic, la VII Mitja Marató Muntanya Ocaive, Setena de les proves puntuables de l' Circuit Trail Marina. Una cursa de muntanya que va van tindre un recorregut de 21 quilòmetres on l'èxit se'l van endur els atletes deniers de l' Dénia Corre, Ja que tant en homes com en dones van ser els grans triomfadors.

En nois, el més ràpid en emplenar la distància va ser Pol Rodrígues que va invertir un temps d'1: 50.49. La segona plaça va ser per a l'atleta de Xàbia, Nasio Cardona, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Amb una marca d'1: 53.58. El tercer lloc va ser per al benisser, Fran de la Creu, de l'Entrena Benissa, amb un registre de 1: 54.07.

Després d'haver-se disputat set proves, l'atleta de Xàbia ocupa la tercera plaça de la classificació absoluta al Circuit, sent el millor en la seua categoria de Veterans.

Altres dels atletes de CA Llebeig Xàbia que van participar van ser Juanjo Vallès, que va acabar en el lloc 21 amb un temps de 2.13.07, Javier Fernández en el lloc 24 amb 2: 14.55. Miguel Bisquert en el lloc 53 amb un temps de 2: 31.07. Eduardo Vallès en el lloc 58, amb 2: 33.02. Rolf Jong en el lloc 105 amb 2: 45.20 i Ferran Bernat en el lloc 174 amb 3.11.44.

En dones, la millor va ser Aida Pérez, de l'Dénia Corre, amb una marca de 2: 28.13. La segona plaça va ser per a l'atleta de Gata, Antonia Valero, de Grup Espeleològic Gata, que va realitzar un temps de 2: 35.39. El tercer lloc va ser per Meua Storm, de el Club Atletisme Corremundos de Teulada amb un registre de 2: 35.54.

Recorregut curt de 13 quilòmetres

En la prova de l'recorregut curt de 13 quilòmetres, en homes, el millor va ser David Pérez, del CE Quatre Gats de Ròtova amb un temps d'1: 06.26/1. La segona plaça va ser per a Raúl Miñana d'el Socarun amb una marca d'09.50: 1. El tercer classificat va ser Raúl Agulles, de Grup Espeleològic Gata, amb un registre de 10.42: XNUMX.

En dones, la primera a creuar l'arc de meta va ser Rosa Lara, de el Club Atletisme Gata, amb un registre de 1: 22.50. La segona en pujar a podi va ser Jennifer Wood, de Grup Espeleològic Gata, amb un temps d'1: 27.30. La tercera plaça va ser per a Ángela Gadea, de l'CE Bèrnia, amb una marca d'1: 28.08.