Nasio Cardona del CA Llebeig es proclama Campió d'Espanya a Pujada Vertical

21 de febrer de 2023 - 09: 20

Aquest cap de setmana passat, diversos atletes del Club Atletisme Llebeig de Xàbia van participar en les proves de muntanya i asfalt que es van disputar.

En primer lloc, Nasio Cardona va fer doblet. Va aconseguir el primer lloc dissabte en proclamar-se Campió d'Espanya en pujada vertical i diumenge va tornar a entrar en primer lloc als 13k de Gegant de Pedra a Ondara amb un temps de 1:15:13.

A la prova de muntanya d'Ondara també van participar als 13K, Sophie Mullins, aconseguint entrar en 4a posició i en un temps de 1:44:4 i Cristobal Buigues que va aconseguir finalitzar en 1:58:41.

Pel que fa a la distància de 21k, CTM MEDIES va participar l'atleta Isaac Díaz qui va aconseguir un temps de 2:26:20

En asfalt, Moha Rida va participar a la Mitja Marató de Barcelona (21,097km) aconseguint entrar a meta en un temps de 1:09:13.

Youssef Ahatach va participar al IV Cross Ciutat de Xàtiva (6,6km) aconseguint entrar a meta en 21:46 i en 1a posició Màster Masculí.

A més, els joves atletes que formen el planter van estar el Campionat Provincial S14 on també van obvan tindre molt bons resultats:

Ana Savall: 6a posició en 1000m.
Joan Mulet: 8a posició en 1000m i va participar també en salt de longitud.
Edu Crespo va participar en salt de longitud i en 600m.