Moha Rida Younnes va volar a la 'Volta a Peu a Dénia'

29 2018 abril - 07: 54

La Volta a Peu a Dénia va van tindre com a guanyador a l'atleta, Moha Rida Younnes, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Que amb un temps de 33:24 va entrar en meta de forma molt destacada. Moha des de l'inici de la prova es va posar a el comandament, en companyia de Juanra Pous, l'atleta de l'CA L'Espenta d'Oliva no va poder acabar la prova i el de Xàbia va posar terra pel mig per presentar-se en solitari al carrer Marquès de camp va recollir una tancada ovació de el públic.

A la segona plaça va entrar el seu company d'equip, José Manuel García, Amb un registre de 34: 17. El tercer classificat va ser Gabriel Domene del Club Corremundos Teulada amb un temps de 34: 32.

En dones, Mª Isabel Ferrer va ser la vencedora aconseguint repetir el triomf de les dues anteriors edicions, demostrant la seua hegemonia en la prova deniera. L'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia va entrar en meta amb un temps de 39: 05. La segona classificada va ser Cristina Roselló, del Club Multiesport Benitatxell, Que va realitzar una marca de 40: 12. La tercera va ser Gemma Ann Selby, del Club Atletisme El Far, amb un registre de 40: 36.

La prova va comptar amb una participació propera als 1.300 atletes que van haver de lluitar amb el vent que va bufar en contra en algunes zones del recorregut. L'organització del Club Atletisme Baleària Dianium va ser perfecta, malgrat les dificultats que va crear el fort vent. Tot va discórrer sense cap problema. Cal destacar la gran presència de públic que va seguir la carrera, sobretot al carrer Marqués de Campo que va registrar un gran ambient.

Després de la cursa celebrada a Dénia, els líders del Circuit a Peu Marina Alta són, en dones, Isa Banyuls i en homes, José Manuel García.