Moha Rida Younes, sisè en els 1.500 M35 dels Mundials de Pista coberta

30 de març de 2019 - 11: 15

L'atleta, Moha Rida Younes, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Va acabar sisè en la final dels 1.500 metres de la categoria M35 en el Campionat del Món Màster de Pista Coberta que s'està celebrant a la localitat polonesa de Torun.

El xabiero es va trobar amb una carrera que va dinamitar un atleta polonès que des de l'inici de la prova va llançar un atac suïcida, amb un ritme infernal, va trencar el grup traient molts metres d'avantatge. Va ser precisament, Moha Rida qui va prendre la responsabilitat de sobre el grup al escapada, malbaratant unes forces que després li van fer falta.

Un cop caçat l'escapat, un altre polonès, Arthur Kern, va prémer de valent, prenent el cap del grup, davant un Moha Rida que va quedar relegat al quart lloc. En els últims 200 metres es van deslligar les hostilitats. L'espanyol i màxim favorit per al triomf, Roger Vila, va fer gala de la seua gran final per posar-se al capdavant i col·locar un ritme molt alt que només va poder seguir el tunisià, Adel Hfaiedh.

L'atleta del Llebeig va intentar remuntar posicions però no va poder amb l'empenta d'altres rivals que van arribar més frescos als metres finals de la cursa. Al final Moha Rida Younes, en una extraordinària carrera, va acabar en el sisè lloc amb una gran marca, 4: 06.63. Molt millor que la realitzada a la semifinal d'ahir que va ser de 4: 09.52.