Moha Rida Younes va aconseguir la medalla de bronze en els nacionals d'atletisme

09 de març de 2020 - 10: 10

Nova alegria per a l'atletisme xabiero a l'aconseguir, Moha Rida Younes, la medalla de bronze en la prova dels 1.500 en la categoria M35, en el Campionat d'Espanya de Veterans de Pista coberta celebrat a Antequera.

Moha va realitzar una gran prova anant de menys a més. Va estar durant els últims 400 metres a la segona plaça però després no va poder seguir a què posteriorment va ser campió d'Espanya, Esteban Milena.

En els últims 150 metres, Moha va intentar frenar l'arribada molt forta d'Aníbal Llamazares, però així que quedaven tot just 40 metres per a la meta, li va passar, de manera que l'atleta resident a Xàbia va haver de conformar amb el tercer lloc.

El podi d'aquesta carrera va ser per Esteban Milena amb una marca de 4: 15.09, amb el que va pujar al més alt de podi. El segon lloc va ser per Aníbal Llamazares amb un registre de 4: 16.40 i el tercer lloc va ser per a Moha Rida Younes, amb una marca de 4: 16.80.

No hi ha dubte que l'esforç realitzat per Moha Rida en la prova dels 10.000 metres realitzada el dia anterior li va passar factura. Moha va anar a per totes en la cursa llarga i va tirar la resta. El seu ritme va ser molt fort i va acabar la prova ocupant la sisena plaça.

En aquesta cita amb l'atletisme popular va tornar a brillar, Juanra Pous, qui es va penjar dues medalles d'or, el d'Oliva, company de Moha Rida, a les files de el Club Atletisme Baleària Dianium, va ser el millor en els 800 metres llisos i en els 1.500 metres llisos en la categoria, M35.

Molt satisfet es va trobar l'entrenador de tots dos, Franc Beneyto que un cop més ha portat a el millor moment als seus deixebles, tal com després s'ha quedat ratificat a la pista. Beneyto ha tornat a demostrar ser un dels grans entrenadors amb què compta Espanya.