Moha Rida Younes va conquerir dues medalles de plata en l'autonòmic Màster de Pista coberta

18 de febrer de 2019 - 13: 49

Un cop més, l'atleta, Moha Rida Younes, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia ha demostrat l'alt nivell de competició que té. En aquesta ocasió, el xabiero ve d'aconseguir dos segons llocs en les proves del 1.500 i 3.000 metres; unes dures distàncies on hi ha al nostre país grans especialistes.

El de Xàbia, en la prova del 1.500, va estar a prop del vencedor Jorge Marí Baxauli, un màster 35 igual que Moha que va creuar la línia d'arribada en un temps de 4.12.99. El del Llebeig Xàbia va ser segon amb un registre de 4.14.50.

A la cursa dels 3.000 metres va repetir posició en meta després d'una brillant prova. Va entrar per darrere del guanyador, Santiago Navarro, de l'equip Samarretes Econòmiques Elda, que amb una marca de 8.57.42 va ser el millor. Moha Rida, en aquesta distància, va realitzar una marca de 9.01.61, el que li va valer per ser segon en la línia de meta. La seua preparació de cara a ser al Mundial Màster va pel bon camí i es van complint a la perfecció el pla d'entrenament imposat pel seu entrenador Franc Beneyto.