Moha Rida i Mª Isabel Ferrer, primers a la 29a edició de Baix Montgó

11 d'octubre de 2021 - 07: 03

Aquest passat dissabte va tornar a disputar-se el Cross Baix Montgó que va celebrar la seua 29a edició. L'esperada cursa a peu de 11 quilòmetres que té eixida a la Plaça de la Constitució de Xàbia i meta a la Plaça del Poble de Jesús Pobre va comptar amb la participació d'al voltant de 300 atletes.

La prova va estar organitzada pels clubs d'atletisme Llebeig Xàbia i La Faixa de Jesús Pobre junt amb les regidories d'esports de les dues poblacions.

Els primers a arribar a meta van ser Moha Rida i Mª Isabel Ferrer. En homes, en la classificació general va ser Moha va entrar a meta amb un temps de 35:53, va seguir el seu company de club (Dénia Corre), Youssef Ahatahc parant el crono en 37:18. El tercer lloc va ser per Toni Soler, del Club Atletisme Llebeig Xàbia amb 38:08.

En la classificació general de fèmines, Mª Isabel Ferrer, de l'CA Llebeig va realitzar la carrera en 0:42:51, li va seguir Cristina Roselló entrant a meta en 44:29 i Tracy Storer en tercer lloc amb un temps de 42:52.