Moha Rida va ser quart en l'autonòmic absolut de 3.000 i va vèncer en el 'Trail de Lluxent'

13 de febrer de 2019 - 06: 53

Gran cap de setmana el viscut per l'atleta, Moha Rida, que el dissabte va participar en el Campionat Autonómico Absolut d'atletisme en pista coberta. Una competició que va van tindre lloc al velódromo Lluís Puig de València on corrió la cursa de 3.000 metres.

Moha va plantejar una prova valenta, va controlar la cursa, i veient que es va passar el primer quilòmetre força lent, a 3'16 ", va optar per posar-se a tirar per marcar-se un 2.000 de categoria amb 5'43" a 2'51 "el quilòmetre . Va pagar la seua enorme esforç i va entrar en meta en la quarta plaça amb un temps de 8'59: 51. Per davant de l'atleta de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia van entrar Aníbal Llamazares amb una marca de 8'56: 94, Leonardo Coit amb 8'58 "51 i de Francisco Javier Major amb 8'59" 16.

Un dia desprà © s, Moha tomó part en el III Trail XIO Llutxent per deixar anar cames, però quan Moha es vesteix de curt, sempre sol donar el mà xim i com es encontró amb forces, acabó els 14.700 metres en primera posició amb un temps de 1.02: 01, clarament per davant del segon classificat que va ser, Eusebio Rius que va entrar amb una marca de 1.04: 35. El tercer classificat va ser Pedro Martínez, de l'Sportcolau, amb un temps de 1.04: 46.

Aquest atleta ja ha començat la seua preparació per estar en la millor forma possible en el proper mundial de pista coberta Mà ster que es celebrarà a la localitat polonesa de Torum, el 24 de març.