Moha Rida aconseguix el primer lloc en els 5K de platja d'en bossa d'Eivissa

12 2021 abril - 10: 28

El Club Atletisme Eivissa va organitzar la primera edició de la cursa '5K PLATJA D'EN BOSSA' que es va celebrar, aquest diumenge passat, 11 d'abril de 2021. Va ser una prova homologada per la Federació Espanyola d'Atletisme pel que estava inclosa al calendari nacional de curses de ruta.

Aquesta cursa s'hauria d'haver celebrat l'1 de març, però davant de la prolongació de les restriccions sanitàries, va ser ajornada. En aquesta ocasió, la prova va comptar amb tots els protocols higiènic sanitaris i el nombre de participants va ser limitat a 150 places.

Entre els atletes hi havia l'atleta de Xàbia, Moha Rida, que va aconseguir el primer lloc a M35, realitzant el recorregut dels 5.000 metres en 15:37. A més, Rida es va posicionar el 5è a la classificació general. Rida assenyala que va ser una cursa molt ràpida que ha tingut un gran nivell d'atletes.