Mateu Carbonell, regatista de l'Club Nàutic Xàbia, aconseguix el primer lloc en Optimist A al Gran Trofeu València

21 de setembre de 2021 - 13: 43

El regatista de la classe optimist A del Club Nàutic Xàbia, Mateu Carbonell, va pujar al més alt de l'pòdium al Gran Trofeu Real Club Nàutic de València que es va disputar aquest cap de setmana amb 64 ​​participants.

Amb cinc mànigues disputades, Carbonell va aconseguir un segon lloc, un tercer, un quart i un cinquè, el que li va servir per col·locar-se en la primera posició de la classificació. El segon lloc també va ser per a un regatista de l'Club Nàutic Xàbia, Fernando Puig, que en la seua primera regata amb la grímpola de Xàbia va aconseguir un primer i segon lloc en les cinc mànigues.

La regatista de el club Carlota Gómez va ser la tercera millor de tota la prova, i en categoria sub13, Begoña Pérez Manglano va ser igualment tercera. Mentre que en categoria B, amb 105 participants, Charlie Crosbie va ser la sisena millor de la general i la tercera a la classificació només de noies.