Mateu Bustos, vencedor en Sub-23 en el Triatló Olímpic de València

17 de setembre de 2019 - 09: 09

El triatleta, Mateu Bustos, del TriBenitatxell, va pujar als més alt del podi en la categoria Sub-23 en la distància Olímpica del Triatló que va van tindre lloc a València.

Bustos va van tindre una gran actuació ja que a més va ser segon en la classificació absoluta amb un temps total de 2: 08.59. Va entrar a 5.38 del vencedor de la prova, Alberto Rodríguez, del AD Triatló Ecosport Alcobendas. El tercer en creuar la meta va ser Ismael Madrid del ATL, que va acabar la prova en un temps de 2: 09.28.

En el primer segment de natació sobre la distància de 1.500 metres, el del Poble Nou de Benitatxell va eixir a la novena plaça de l'aigua. En el segment ciclista, de 40 quilòmetres, va aconseguir recuperar cinc posicions i va marcar el quart millor temps. En l'últim segment de carrera a peu, sobre 10 quilòmetres, va tornar a fer el quart millor temps gràcies a la qual cosa va pujar al podi com a millor Sub-23.

Mateu Bustos serà un dels referents a van tindre en compte en el pròxim TriXàbia que tindrà lloc aquest diumenge a Xàbia.

En aquesta mateixa distància Olímpica també va participar Juan Zaragozí que va realitzar la prova amb un temps total de 2: 40.37. El seu parcials van ser en natació, 29.49, en ciclisme, 1: 10.07 i en carrera a peu, 55.02.

Simón Guido va acabar vuitè en Super Sprint

Un altre dels representants del TriBenitatxell, Simón Guido va participar en la distància Super Sprint, on va van tindre una excel·lent actuació acabant en la vuitena plaça. El temps total de Simón va ser de 36.15.

En el segment ciclista no va estar molt fi i després de fer un parcial de 5.47 en els 350 metres de natació va eixir de l'aigua en el lloc 19. Després, cap a la bicicleta va millorar algunes posicions en els 10 quilòmetres per arribar a l'últim segment de carrera a peu sobre 2.500 metres on ho va donar tot i va entrar en meta en la vuitena plaça.