Benitatxell - Triatló

Mateu Bustos de l'Tri-Benitatxell va ser el millor Sub 23 en el 'V Sprint Triatló de Vila-real'

30 de juliol de 2019 - 13: 13

Aquest cap de setmana, la recentment creada secció del Club Atletisme Multiesport Benitatxell, el Tri-Benitaxell, es va desplaçar fins a Vila-real per a participar en el seu triatló en modalitat Sprint. Les distàncies que es cobreixen en aquesta modalitat són 850 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.

Mateu Bustos és un jove triatleta que donarà molt a parlar atès el seu enorme qualitat i gran progressió. Va acabar la prova en la vuitena plaça de la classificació general amb un temps total de 1 hora, 4 minuts i 4 segons. Bust va ser el primer en la classificació de la seua categoria Sub 23.

Simón Guido, va acabar la prova en el lloc 37 de la general amb un temps total de 1.11. Omar Gómez va ser 68 a la general i segon en la seua categoria V2 Home amb un temps de 1: 16. Finalment, Nahuel Gómez va entrar en el lloc 112 de la general amb una marca de 1: 23. Tots ells van acabar molt contents amb aquests magnífics resultats.

El vencedor absolut en terres castellonenques va ser Alberto Rodríguez amb una marca de 1: 00.28, per davant de Francisco Manuel Ramírez que va emprar un temps de 1: 00.51. El tercer lloc va ser per a Enric Portalés que va realitzar un temps de 1: 02: 22.

Els triatletes del Tri-Benitatxell seguixen la seua preparació per a les següents proves en les que competiran:

17 agost: Triatló Anna
14 setembre: València Triatló
22 setembre: Tri-Xàbia
29 setembre: Alacant Triatló
5 octubre: Triatló Canet d'en Berenguer
12 octubre: Triatló Guardamar del Segura.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.