Mark Tanner va ser quart de la seua categoria en el XXV Triatló de Vinaròs

11 de juny de 2014 - 11: 08

En la seua XXV edició, el Triatló de Vinaròs va ser seu del Campionat Autonòmic de Triatló, a més de Classificatori per al Campionat d'Espanya de Triatló Elit Olímpic. A la prova van acudir triatletes de tot el panorama nacional i internacional, el que va fer que el nivell de la competició fora altíssim. Marc Tanner, Triatleta establert a Xàbia va aconseguir ser quart en la seua categoria de 25-29 anys.

Mark Tanner entrant al mar

Tanner va prendre part en la prova olímpica en què van participar un total de 226 triatletes, que van haver de cobrir 1.500 metres de natació, 40 km., Amb bicicleta i 10.000 metres de cursa a píe.

Mark Tanner va realitzar en el primer segment de natació en què va aconseguir eixir de l'aigua en el lloc 29. En el segon segment ciclista va recuperar molt bé acabant en la posició quinzena. La recuperació la va complementar en l'últim segment de carrera a píe on va fer el novè temps. El seu temps final va ser de 2: 07: 42 entrant en el lloc 15 de la classificació absoluta.

Mark Tanner entrant a meta

El vencedor absolut de la prova va ser Emilio Aguayo amb un temps realment extraordinari ja que va aturar el cronòmetre en 1: 59: 07.

En general, va ser una prova amb una organització excel·lent, amb molts serveis per als triatletes com fisioteràpia i una estupenda fideuà per a tots els participants patrocinada per un conegut restaurant de la localitat castellonenca.