Mario Granero va ser el vencedor de l' 'XXXV Trofeu Fogueres Campionat Provincial Júnior'

11 de juny de 2019 - 10: 12

Els amants del ciclisme de pedrera van van tindre una gran cita a Xàbia, aquest dissabte, amb la disputa del "XXXVI Trofeu Fogueres, Campionat Provincial Júnior de la Comunitat Valenciana", Que va congregar als millors ciclistes de la categoria en una prova que va van tindre una interessant final.

El vencedor de la cursa de 87 quilòmetres va ser el ciclista, Mario Granero, júnior de primer any que pertany a l'equip Giménez Ganga. El seu temps en meta va ser de 2: 04.07. Es va imposar en una ajustada arribada a altres tres fugats: Joel Camarena, de la formació, Ginestar-ULB, Pedro Beneit, de l'equip Kometa i José Parres de l'Acte Gomis.

Aquests ciclistes van ser els protagonistes de l'ascensió a l'Alt del Montgó. Van atacar i van marxar del grup principal que fins llavors havia estat controlat pels equips dominadors.

La mitjana del vencedor de la prova va ser de 42.05 quilòmetres / hora. En total van participar 77 ciclistes. En el lliurament dels trofeus van estar autoritats municipals així com representants del club organitzador, el Club Ciclista Xàbia.