Maria Devesa va ser medalla de bronze en l'autonòmic de Cros

11 de febrer de 2020 - 22: 37

Extraordinària va ser l'actuació de la jove xabiera, Maria Devesa, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, En el Campionat Autonòmic de Cross celebrat el passat cap de setmana a Castelló. Devesa va conquerir la medalla de bronze en la seua categoria Sub 12 on va ser tercera per darrere de la guanyadora, Naia Portolés, de el Col·legi Diputació que va vèncer amb un temps de 3.14.

La segona plaça va ser per a Carmen García, d'Col·legi Diputació, amb un registre de 3.14 i Maria Devesa va entrar amb una marca de 3.18.

També cal destacar a la jove de Xàbia, Edurne Mata, que es va quedar molt a prop de pujar a podi; acabant en la quarta plaça en la categoria Sub 10. La vencedora va ser Blanca García amb un temps de 3.44. La segona plaça va ser per a Estrella Arpón amb 3:50, la tercera plaça va ser per Adriana González amb 3.53 i el temps d'Edurne Mata va ser de 3.57, és a dir, es va quedar a 4 segons de podi.

En categoria Sub 10, Pau Sapena va acabar en el lloc 16 amb un temps de 5.38. En categoria Sub 14 masculí, Marc García va acabar en el lloc 8, amb una marca de 10.48, mentre que Iván Gómez va ser 19 amb 11.22. En fèmines, la millor va ser Cèlia Fornés en el lloc 24 amb 8.42. Lara Crespo va acabar al 33 amb 8.49, Ainara Sapena acabar en el lloc 68 amb un temps de 9.52 i Anaia Collinson ho va fer en el lloc 73 amb una marca de 10.11.

En categoria Sub 16, Carlos González va acabar en el lloc 41 amb un temps de 15.38 i Moisés Cardona va acabar en el lloc 76 amb una marca de 20.17. En aquesta mateixa categoria però en dones, Natalia Moscardó va acabar en el lloc 81 amb un temps de 10.55.

Setè lloc per equips en dones Sub 18

L'equip femení Sub 18 va acabar en el setè lloc sent la millor classificada, Ana González que va ser 8a amb una marca de 11.52. Zoe Grimalt va acabar en el lloc 23 amb un temps de 12.32. Nerea Mata va ser 31 amb 12.56. Nadia Crespo va ser 33 amb 13.05 i Rosa Sánchez va ser la 37 amb 13.39.

Finalment, en la categoria Sub 23 masculí, Vicente Soldevila va acabar la prova amb un temps de 43.09 i va ocupar el lloc 32.