Maria Devesa, campiona aleví en el 'IV Cros de Sant Joan'

20 de novembre de 2019 - 00: 04

La jove atleta de l'Escola de Atletisme Llebeig Xàbia, Maria Devesa, és la nova campiona de categoria aleví de camp a través. Aquesta prova clàssica en el calendari de l' cros Escolar va van tindre lloc a la localitat alacantina de Sant Joan. Allà es va viure la festa de el camp a través amb la celebració de l' IV Cros de Sant Joan. En aquesta ocasió, la prova va servir per inaugurar el Circuit Autonòmic de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, compost per 11 crosses puntuables.

Maria Devesa va ser la millor de la seua categoria Aleví a l'creuar la línia de meta amb un temps de 2.42, per davant d'Anna Caravaca, 2.47 i d'Irene Cerdà amb 2.50.

En aquesta competició també van pujar a podi Marc Garcia que va ser tercer en Sub-14 amb una marca de 6.03 El guanyador d'aquesta prova va ser el il·licità, Adrián Pineda, amb 5.34 i el xabiero, Iván Martínez va quedar quart.

Un altre dels que va van tindre una gran actuació i que li va valer un tercer lloc va ser Pau Moncho, en Sub-16, que va emprar un temps de 9.49. En aquesta cursa va vèncer Aymen Smaili amb 9.31 seguit de Jorge Cerdà amb 9.32. El quart lloc va ser per a un altre atleta de Xàbia, Carlos González, que va acabar amb un temps de 9.54.