Marc Moncho va ser el millor en el Trofeu 'AM So-Energy' de Tibi

22 de juliol de 2020 - 07: 28

La localitat alacantina de Tibi va celebrar el seu II Trofeu AM So-Energy d'Escoles de Ciclisme. En aquesta cita, el ciclista xabiero, Marc Moncho Signes, va ser el millor en la categoria d'Aleví de segon any.

El de l' Club Ciclista Xàbia va entrar en meta després d'emplenar el recorregut amb un temps de 16 minuts i 2 segons, aconseguint una àmplia victòria, ja que el segon, Pepe Arques, va creuar la línia d'arribada a 17 segons. El tercer lloc va ser per a Óscar Morante que ho va fer a 29 segons de l'vencedor.

En aquesta mateixa carrera, el seu company d'equip, Joan Buigues va acabar en el cinquè lloc amb un temps de 17 minuts i 41 segon. Un altre dels representant de Club Ciclista Xàbia, Iker Oliver, va acabar en el lloc vuitè amb un temps de 18 minuts i 42 segons.