Mª Isabel Ferrer, vencedora de l' 'VII Cross Baix Montgó'

07 d'octubre de 2019 - 07: 28

Una de les clàssiques proves atlètiques de les que se celebren a la Marina Alta que es corre fora del Circuit a Peu, És el Cross Baix Montgó, Que enguany va celebrar la seua setena edició. La cursa, de 11 quilòmetres de recorregut, s'inicia a la Plaça de la Constitució de Xàbia i arriba al Riurau de Jesús Pobre.

A la cursa, els atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Subirón al podi en diverses categories. El vencedor absolut va ser Jordi Ripoll, del Club Atletisme Baleària Dianium. El seu temps en meta va ser de 38.37.

Després de Ripoll, va creuar la línia de meta seu company de club, Fran López, el temps del denier va ser de 40.14. El tercer lloc en la classificació absoluta va ser per a Juanan Més, del Club Atletisme Cametes de Pedreguer, amb una marca de 41.05.

En noies, la millor va ser María Isabel Ferrer, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, que va entrar en meta amb un registre de 43.50. La segona classificada va ser Mia Storm, atleta independent que va realitzar un temps de 50.47. El tercer lloc va ser per Gina Virueña, Del Club Atletisme Llebeig Xàbia, que va cobrir el recorregut amb una marca de 53.21.