Mª Isabel Ferrer seguix imparable i va guanyar al Verger

20 de maig de 2014 - 13: 59

Aquesta temporada no hi ha qui li planti cara a la xabienc Mª Isabel Ferrer. En la setena prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta, La VIII Volta a Peu El Verger va aconseguir ser la primera dona en creuar la línia de meta. El registre d'aquesta atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia va ser de 35'28 ". Amb aquest triomf es proclama vencedora de Circuit quan encara resten 3 proves perquè s'acabi.

Mª Isabel Ferrer i Irene Bolufer

A aquesta cursa el club xabienc va desplaçar a un total de 51 atleta que van participar en la prova reina de 10.000 metres. A més de a una àmplia representació de l'Escola d'Atletisme del Club Llebeig Xàbia que va participar en les proves de categories inferiors.

Entre els atleta més destacats en la cita del Verger van estar, José Manuel García que va ser el primer classificat de el club, va entrar al lloc 13 de la general amb un registre de 35'35 ".

Van pujar al pòdium, Cristian Ferreyra que va ser segon en la categoria de Veterans A, Irene Bolufer que va ser segona en la categoria sènior femenina, i M. Luisa Martín que va ser tercera en la categoria Veteranes D.

Pel que fa a la representació més xicoteta els més destacats van ser; Melina Baguena que va ser primera a Prebenjamí, Carme Espinós primera a Benjamí, Nerea Mata, Tercera en Benjamí. Jesús Benavent, Segon a Benjamí. Laura Torné, Segona en categoria infantil i Carmen Bolufer, Segona en Categoria cadet.