Mª Isabel Ferrer, Nizar Lakhlifi i Mark Tanner triomfadors a la 'Mitja Marató de Gandia'

21 de novembre de 2019 - 10: 51

Un cop més, l'atletisme xabiero va demostrar estar entre els millors de tota la Comunitat Valenciana. Tres dels seus atletes: Mª Isabel Ferrer, Nizar Lakhlifi y Marc Tanner van triomfar a Gandia. Ferrer, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Va ser la guanyadora femenina en la present edició de la 'Mitja Marató de Gandia'. En aquesta mateixa distància, Nizar Lakhilifi, de l'CA Safor Taika, va ser tercer i Mark Tunner, de Club Triatló Huracà The Bike Run, va quedar segon en la cursa dels 10 km.

En la prova dels 10 km, el triatleta britànic establert des de fa molts anys a Xàbia, Tanner va demostrar estar en un gran moment de forma i va manvan tindre un bonic duel amb el d'Albacete, Arturo Quijada, que va durar fins al esprint final on Quijada va ser més ràpid, per la qual cosa es va proclamar vencedor amb un temps de 32.20. Tunner va entrar en meta
dos segons després i la tercera plaça va ser per Mohamend Houd que va realitzar una marca de 32.29.

En la distància de la Mitja Marató, significar la gran actuació de Mª Isabel Ferrer, la "Reina de la Marina Alta en les proves populars" també triomf a la comarca veïna de la Safor. Va ser la primera a creuar sota l'arc de meta amb un temps de 1.23: 20.

Va van tindre una carrera bastant còmoda i va demostrar sobradament estar recuperada de la lesió que la temporada passada li va impedir lluitar pel "Circuit a Peu Marina Alta".

La segona classificada va ser Patry Montalvo, atleta independent que va entrar en meta amb una marca de 1.24: 28. El tercer lloc va ser per Maite Rodríguez, de l'Club Corredors, que va realitzar un temps de 1.24: 48.

En homes, un altre dels grans destacats va ser Nizar Lakhlifi, atleta afincat a Xàbia que defensa els colors de el Club Atletisme Safor Taika. Aquest esportesta, que la passada campanya va competir en proves de triatló, va tornar a demostrar l'enorme potencial que té. Va entrar en meta en tercera plaça amb una marca de 1.12: 24, no va poder seguir el ritme endimoniat dels dos grans protagonistes de la cursa, Hassane Haouchar, vencedor amb un temps de 1: 08: 26, ni de l'segon classificat, Jaquad Oumellal , que va acabar en un temps de 1: 09: 58.