Lucas Bou amb tres gols li va donar la victòria al CD Xàbia a Carcaixent (1-3)

14 de gener de 2018 - 21: 48

L'ariet xabiero, Lucas Bou, va ser l'home del partit ja que amb els seus tres gols va contribuir al fet que el CD Xàbia voltease un marcador advers i guanyés per 1 a 3 a la UD Carcaixent.

El xoc va estar molt igualat en la seua arrencada sense que cap dels dos equips prengués la iniciativa en el joc. Excés de precaució en les dues formacions evitant que els seus rivals arribessin amb perill sobre les àrees.

Al minut 22 el jugador local, Marc Ferrer va enganxar un fort xut que va fer que la pilota entrés per la mateixa escaire de la porteria defensada per un sorprès Dani Vaello que res va poder fer per aturar la pilota.

Aquest gol va deixar anar els nervis dels visitants que a partir d'aquest moment es van fer amos i senyors de la pilota. Els homes que dirigeix Antonio Villaescusa, Després d'encaixar el gol es van anar a pel partit. Fruit d'aquest major control del joc va arribar en el minut 39, el gol de l'empat. Aldo es va internar per la seua banda esquerra i va enviar un centre que va rematar Lucas Bou allotjant la pilota al fons de la porteria local defensada per David.

Dos gols més de Lucas Bou

A la segona meitat, l'equip local que dirigeix ​​José Castillo, va eixir ficat en el partit però als deu minuts van encaixar el segon gol. En aquesta ocasió, Lucas Bou, va aprofitar un rebuig del porter local David.

Aquest segon gol dels blanc i rojos no va caure bé al conjunt local ja que els va posar molt nerviosos. És per això que el CD Xàbia amb un joc molt serè i movent amb criteri la pilota va anotar el tercer gol. Va ser en el minut 62 quan una jugada iniciada per Álvaro i Rubén Ortolá va ser reblada per un inspirat Lucas Bou.

Amb aquest gol el partit va quedar vist per a sentència el equip visitant va controlar el temps de joc davant un rival que va jugar amb més ganes que encert però que amb prou feines va van tindre acostament a l'àrea visitant. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el 1 a 3, que deixa al CD Xàbia en la sisena plaça a tres punts de la promoció d'ascens.

Fitxa Tècnica

UD Carcaixent: David; Ernest, Vicent (Salva Mengual, 81 '), Álvaro, Pallarés, Palero, Marc Ferrer, José Brines (Arturo, 41'), Nacho (Víctor Bou, 76 '), Brines i Roberto (Diop, 67').

CD Xàbia: Dani Vaello; Vergillos, Marc, Cardona, Aldo, Rafa Del Castillo, Pau (Carles, 75 '), Michael (Rubén Ortolà, 36'), Kiko (Eric, 87 '), Álvaro (Roberto, 82') i Lucas Bou.

gols:1-0 Marc Ferrer 22 '; 1-1 Lucas Bou 39 ', 1-2 Lucas Bou 55' i 1-3 Lucas Bou 62 '.

àrbitre: Sánchez Racó, va amonestar per part local a Brines, Roberto, Nacho, Pallarés, Vicent i Arturo. Per part visitant van veure groga, Cardona, Michael, Rafa Del Castillo i Kiko, a més del tècnic forà Antonio Villaescusa.