Els nedadors xabiencs Adrián Peris i Javier Cardona van fregar el pòdium sènior a Moraira

04 d'agost de 2015 - 09: 34

Diumenge passat dia 2 va van tindre lloc la tradicional "Travessia nedant del Port de Moraira", Una prova que va servir per inaugurar el calendari de l' III Circuit aigües obertes de la Marina Alta.

Eixida de la Travessia nedant de Moraira

La matinal va començar amb la eixida a la prova més llarga, la de 1.800 metres que va van tindre la eixida a la platja del Portet i l'arribada a l`Ampolla. El vencedor de la mateixa va ser, César Fernández amb una marca de 25 minuts i 17 segons. Encara que aquest nedador no està inscrit en el Circuit, el que suposa que el segon classificat, Adrián Zornosa siga qui encapçali la classificació. La tercera plaça va ser per a Javier Garrido.

Cal destacar la quarta plaça del nedador Adrià Peris, del Club Atletisme Llebeig i la cinquena plaça de Javier Cardona, del mateix club en la categoria de sènior masculins.

En dones la vencedora va ser Irina Santacreu amb un registre de 26 minuts i 55 segons. La segona classificada va ser Amanda Martínez amb un temps de 26 minuts i 56 segons i la tercera plaça va ser per a Sara Molina amb un registre de 30 minuts i 52 segons.

Significar el bon estat de la mar que va estar totalment calmat cosa que va ser agraït pels nedadors. Una prova que cada edició ha anat creixent quant a nombre de participants i que a poc a poc ha aconseguit fer-se un lloc en el calendari de natació en aigües obertes.

La següent prova del Circuit aigües obertes de la Marina Alta, que organitza el Consorci Esporteu Marina Alta, se celebrarà aquest diumenge 9 d'agost amb la Travessia nedant de Dénia.