Els júniors del CB Joventut Xàbia són quarts després de guanyar al CB Benidorm (57-45)

14 de febrer de 2019 - 00: 49

Victòria per a l'equip que dirigeix ​​Jacobo Usagre Torres, 57-45, contra un Benidorm que va lluitar fins al final i que no els va posar les coses gens fàcils als-negres. Amb aquesta victòria, l'equip xabiero torna a recuperar la quarta posició de la classificació.

El partit va començar amb molts nervis per tots dos equips. Després dels primers 5 minuts, el resultat va ser de 8-7. La eixida a camp de Pablo Scals va ser providencial per aconseguir un parcial de 13-2, arribant al final del quart amb el resultat de 21-7.

Aquest segon quart va ser el pitjor jugat per part de l'equip local. En els primers 4 minuts, el parcial va ser de 0-8, havent de demanar temps mort l'equip local. Després del mateix, els locals van equilibrar el nivell defensiu i van aconseguir un parcial d'empat a 8, arribant al descans amb avantatge de 6 punts 29-23.

Després del descans, el partit seguia amb les defenses molt fortes, on als dos equips els va costar molt aconseguir punts. El llançament de tirs lliures on el CB Joventut va estar més encertat del que és habitual, va ser clau per acabar el quart per davant en el marcador, 43-34.

Amb el que estava costant anotar en aquest partit, semblava que els 9 punts de diferència anaven a ser suficients, però una zona de caixa i un sobre l'base per part del Benidorm van fer que es posessin de ple en el partit amb un parcial de 2 -9.

La ratxa visitant la va frenar el tècnic local amb un temps mort. Va fer veure als seus jugadors que no tinguessin por al llançament exterior i així ho va veure el jugador Víctor Ribes, que després de tres bons tirs alliberats convertits (dos d'ells triples), van fer que ja el partit es sentenciés i decantés per al CB Joventut Xàbia amb el resultat final de 57-45.