Els xabiencs Cristina Roselló i Mark Tanner van pujar al pòdium en el Triatló Universitari de Pinedo

03 de juny de 2014 - 11: 50

Gran actuació dels triatletes xabiencs, Cristina Roselló y Marc Tanner en el XII Triatló Universitari que va van tindre lloc a la localitat valenciana de Pinedo. Tots dos van ser segons en la general absoluta en una prova que va comptar amb la participació de 68 triatletes universitaris.

Mark Tanner en el podium de Pinedo

El primer segment de natació van cobrir una distància de 750 metres, en què Mark va eixir del mar a la cinquena plaça i Cristina Roselló va ser la sisena dona en eixir de l'aigua.

En el segment de bicicleta sobre una distància de 23Km., Va ser el millor per als triatletes de Xàbia. Mark Tanner va ser qui va registrar el segon millor temps en homes i Cristina Roselló va eixir amb molta força i amb una mitjana de 34,51 KM / h, va ser la millor. Això li va permetre situar-se en segona posició al començament del tercer segment.

En el tram de cursa a píe sobre 5.000 metres, el xabienc va concloure en la segona plaça mentre que Cristina Roselló va fer el cinquè temps encara que no va perdre la segona plaça en la classificació general.

El temps de Mark Tanner després dels tres segments va ser de 1: 05: 48 acabant a 28 segons del vencedor, Amancio Guerrero. La tercera plaça va ser per Joaquín Català que va entrar a un poc més d'un minut del guanyador.

Per la seua banda, Cristina Roselló va ser segona de la general i primera de la categoria absoluta amb un temps de 1: 19: 54 a 1 minut i 50 segons de la vencedora, Nuria Morrió de categoria Sub 23. La tercera classificada va ser Lucía Martín-Lorente també de categoria Sub 23.

La xabienc es va apuntar també amb el seu equip de la Universitat de València el segon lloc per clubs. Va van tindre molt bones sensacions i aquest èxit el motiva molt més per a propers compromisos.

Mark Tanner a més un dia abans va participar en el Campionat d'Espanya universitari a la ciutat murciana de Los Alcázares on va acabar en el lloc desè setè amb un temps total de 1: 06: 49 conquerint el setè lloc per a la seua Universitat Politècnica de València. Gran cap de setmana per aquest gran triatleta.