Els equips cadets del CH Xàbia vencen en la tercera fase del Nacional d'Handbol Platja

03 d'agost de 2019 - 10: 04

Els equips cadets, femení i masculí, de l' Club Handbol Xàbia van van tindre una magnífica actuació en la tercera jornada de la fase de grups del Campionat d'Espanya d'Handbol Platja que es juga a la platja de Sant Joan a Alacant.

L'equip femení El Tinglao Xàbia, En el seu tercer partit, va guanyar per 2 a 0 a l'equip del BM Melilla. El primer set va acabar amb el marcador de 20 a 16 per a les xabieras que van tornar a mostrar un gran potencial ofensiu. En la segona mànega, la igualtat va ser màxima però de nou el gran atac xabiero, els va permetre alçar-se amb el set per 21 a 20 acabar la fase de grups amb un triomf.

En els vuitens de final ja coneixen el seu rival que serà el conjunt del M5 Arena, al qual es mesuraran en un xoc que començarà a les 17: 50 hores.

Per la seua banda, el cadet masculí, va vèncer en la seua tercera trobada al Platges Mar Menor per 2 a 1. Va ser una treballada victòria per als xabieros que van vèncer en el primer set per un ajustat 19 a 20. En la segona mànega, el joc va seguir amb molta intensitat tot i que el conjunt murcià va saber treure profit de diversos errors en el llançament i es va emportar el set per 21 a 16.

En el tercer i definitiu set, la victòria va ser per als xabieros per 4 a 5. A la cruïlla dels vuitens de final s'enfrontaran al Handball Barcelona, Aquest xoc es jugarà a les 13 hores.

Derrotes per als equips juvenils

Jornada nefasta per als equips juvenils, les noies del sisme submarí van perdre el seu segon partit davant el BMP Carboneras per 2 a 0. A la primera mànega, les noies de Pep Ferro van estar en el partit però algun error en els moments crucials del partit va provocar que les andaluses guanyessin el set per 16 a 17.

Una cosa semblant va ser la segona mànega on la igualtat va estar present en tot moment, però la sort li va ser esquiva les xabieras que van perdre per 18 a 20. Una derrota que els deixa molt complicada la seua classificació per a vuitens.

En el tercer partit s'enfrontaran al Ciutat Lepe. Un partit que es jugarà a les 11 hores. Els nois del Hemeroscopea van caure per 2 a 0 davant el Beach Bees. En el primer set, el marcador va ser de 24 a 19 i en el segon de 20 a 12.

Les seues opcions de seguir endavant en el torneig són mínimes i en el tercer partit s'enfrontaran al conjunt del White Sharns que es jugarà a les 10: 20 hores.