Els cadets del Club Handbol Xàbia seguixen invictes a la Copa en vèncer l'Sporteng Alacant per 29 a 42

25 2018 abril - 07: 57

Els cadets del Club Handbol Xàbia, Seguixen invictes en la competició de Copa després de derrota l'Sporteng Alacant per 29 a 42.

El xoc disputat al pavelló Pitiu Rochel d'Alacant va van tindre un clar color xabiero. Els xavals que dirigeix Pep Ferro van manejar el partit al seu gust. Excepte els primers deu minuts, on els locals van ser capaços de seguir el frenètic ritme imposat pel seu rival. Arribant a estar amb el marcador igualat (4-4), després es van haver de rendir davant l'exhibició de joc dels xabieros.

Pep Ferro va ordenar defensar el seu equip en 5-1, evitant les circulacions de la pilota del seu rival. Amb les línies de passada molt protegides, aviat van començar a tallar el joc d'atac local per eixir en ràpides onades feia el marc contrari. Això va permetre que es anotessin molts gols de contraatac. En pocs minuts, les diferències en el marcador es van anar fent molt àmplies.

L'àmplia avantatge va permetre assajar coses noves

Amb el partit totalment controlat i quan la distància es va fer considerable, es van realitzar diferents rotacions de posicions que conjunt a la relaxació, va produir que s'anessin retallant diferències per part dels locals, tot i que el resultat final es va quedar en un clar 29-42.

Amb aquest resultat ja s'accedeix a semifinals. El proper cap de setmana es juga contra el CBM Benidorm, segon classificat, i si s'obté la victòria, a falta d'una jornada, es passarà com a primer de grup, de manera que teòricament, es tindria un millor encreuament de semifinals.