Pluja de gols al CD. Xàbia-UD. Tavernes que va acabar amb empat a quatre

11 de maig de 2015 - 00: 02

Els aficionats que es van donar cita al camp municipal de futbol de Xàbia van gaudir d'un bon partit on el protagonista va ser el gol. Es va notar que s'enfrontaven dos equips que estan tranquils a la classificació i que no es jugaven res. Això va oferir un xoc on l'atac va ser superior a la defensa. Una cosa que van agrair els espectadors ja que van poder veure vuit gols.

Els jugadors del Xàbia celebrant un gol

L'equip local va eixir molt endollat ​​i des dels primers minuts va controlar el joc i va van tindre diverses arribades a l'àrea rival. Al minut 22 va arribar el primer gol de la vesprada, obra d'Álex Bertó amb posar el 1 a 0 al marcador. Sense temps per a la reacció va arribar el segon gol del Xàbia ja que quatre minuts més tard, va ser Santafé qui va batre al porter visitant.

El conjunt valler va obrir les seues línies i al minut 35 va retallar l'avantatge local en marcar Alberola. Poc va durar l'alegria als jugadors que dirigeix ​​Edu Revert ja que tres minuts més tard, Àlex Bertó va tornar a marcar per als lleons. La primera meitat va acabar amb el gol de Joan que va permetre a la UD. Tavernes retirar-se als vestidors encara ficat en el partit ja que el marcador va assenyalar un 3 a 2.

La segona meitat va seguir amb el mateix patró de joc, estira i arronsa per part dels dos conjunts. El primer que va encertar va ser l'equip visitant ja que en el minut 67, Joan pusó les taules al marcador. Un gol que va deixar atordit a l'equip local que dirigeix José Luis Bisquert i que va ser aprofitat pels visitants per capgirar el marcat amb el mateix, en aquesta ocasió, anotat per Xavi Torres.

Els matalassers no es van lliurar ia falta de cinc minuts per al final, van aconseguir el gol de l'empat per mediació de Rubén Ortolá. Es va arribar a la conclusió del xoc amb el marcador de quatre a quatre. Els aficionats van veure gols en un partit que va resultar igual de intranscendent que d'atractiu.

Tal com estava previst el porter del València CF, Antonio Sivera, Va rebre de mans del vicepresident del CD. Xàbia, Miguel Bas una placa d'homenatge per la seua extraordinara trajectòria esporteva. Junt a Bas, el seu company de directiva, Aurelio Orenes i els regidors, Óscar Antón y Juan Luis Cardona van saltar al camp junt a Sivera per fer-li entrega del reconeixement.

Antonio Sivera va recollir una placa del Xàbia

Fitxa Tècnica

CD. Xàbia: Dani Vaello, Marc, (Ens 74'), Rubén Micó, Santafé, Galindo, Jordan, Àlex Bertó, Pau, Armando (Pablo 69'), Javi i Rubén Ortolá.

UD. Tavernes: Josep, Rivera, Victòria, Cal, Edu, Vicente Talens (Hèctor 75'), Alberola, Joan (Campos 81'), Mores, Xavi Torres i Vicente Brines (Jordi 85').

gols: 1-0 Àlex Bertó Mto. 22. 2-0 Santafé Mto. 26. 2-1 Alberola Mto. 35. 3-1 Àlex Bertó Mto. 38. 3-2 Joan Mto. 44. 3-3 Joan Mto. 67. 3-4 Xavi Torres Mto. 71 i 4-4 Rubén Ortolà, Mto. 85.

àrbitre; Crespo Calero, va amonestar als locals Galindo i Javi i als visitants Cal i Xavi Torres.