Laura Torné de l'Escola del CA Llebeig, va guanyar una medalla de bronze a València

20 de febrer de 2013 - 00: 00

Laura Torne

L'atleta xabienc, Laura Torne, representant de l'Escola d'atletisme del Club Llebeig Xàbia, va aconseguir una medalla de bronze en la prova dels 1.000 metres. La prova que es va disputar al velòdrom Lluís Puig de València, pertanyia al Campionat autonòmic en pista coberta.

Des dels primers instants de la cursa, Laura va manvan tindre una forta pugna per estar en les posicions del davant de la mateixa. En aquesta lluita, van estar presents els clàssics cops de colze entre les atletes que lluiten per aconseguir bones posicions.

La cursa va van tindre un alt ritme i sobretot es va presentar molt complicada per la igualtat que es va posar de manifest entre les participants. Laura va van tindre un gran comportament durant la mateixa. La de Xàbia, va creuar la línia de meta en tercera posició. La seua marca va ser de 3 minuts i 22 segons, aconseguint d'aquesta manera, rebaixar el seu millor registre en quatre segons.

El CA Llebeig també va estar representat en la prova de 2.000 metres per Vanessa Llobell, que va van tindre una bona actuació, encara que en aquesta ocasió no va poder pujar al pòdium. Vanessa va ocupar la quarta plaça, aquesta atleta no va van tindre el seu millor dia. Durant l'escalfament abans de la prova ja li va comentar al seu entrenador que no se sentia bé les cames. Això es va veure després durant la cursa que va ser veritat. Va patir problemes musculars als bessons.

La resta de participants del Llebeig van ser, en aquesta mateixa prova, Maria Colomer que ocupo la novena plaça i Maria Espinós que va entrar en el lloc 18º. El millor per a ells va ser el seu debut en unes instal·lacions de pista coberta amb van ser les del Lluís Puig.

Totes aquestes atletes es van veure sempre recolzades per un bon nombre de familiars i amics que es van desplaçar fins a València per donar-los el màxim d'afecte i ànim.