Les regatistes, Begoña Pérez-Manglano i Lucy Crosbie, representaran Club Nàutic Xàbia en el Campionat d'Espanya

16 de març de 2021 - 11: 25

La regatista de la classe Optimist de l' Club Nàutic Xàbia, Begoña Pérez-Manglano va pujar a la tercera posició de l'pòdium, en la categoria sub13, en el trofeu de Vela Infantil que es va disputar aquest cap de setmana a Calp.

La prova reunia als regatistes d'Optimist A, així com els 30 millors d'Optimist B, i suposava l'última cita per formar part de l'equip de la Comunitat Valenciana que participarà a final de mes al Campionat d'Espanya.

A la cita amb la grímpola de l' Club Nàutic de Xàbia van acudir a part de Begoña Pérez-Manglano, Joel Ferrer, Lucy
Crosbie, Jorge Momparler, Amelia Baker, Mauro Poveda, Elena Pérez Manglano, Liam Woods, Raül Martínez, Lucas Palomar i Jairo Castell. I els entrenadors Julià Viciano i Pedro Medina.

En la categoria general, la millor classificada de el club va ser Lucy Crosbie, que va ocupar el lloc 16, una posició que li va permetre accedir a l'selecte club dels que participaran en el Campionat d'Espanya, que se celebra a Baiona.

Una cita a la qual també acudirà Begoña Pérez-Manglano, després dels seus excel·lents resultats a Calp, recollint un sisè lloc en l'última mànega.

A més entre els 50 primers de la general van estar cinc regatistes de Club Javiense: Lucy Crosbie (16), Jorge Momparler (27), Begoña Pérez-Manglano (35), Joel Ferrer (46) i Mauro Poveda (47), així junt amb els resultats obtinguts per tot l'equip permet concloure als entrenadors amb una bona valoració de la prova.