Les parelles Rodríguez-Giannoti i Nikoyan-Kirgizova es proclamen campions del ITF 3000 $ Beach Tennis Xàbia

05 de juny de 2019 - 10: 34

Espectacular el nivell de joc que es va viure en el Torneig Internacional de Tennis Platja disputat a la Platja de l'Arenal que va reunir jugadors de múltiples nacionalitats. Les previsions respecte a l'excel·lent nivell dels jugadors es van complir amb èxit, ja que el torneig va comptar amb jugadors de talla mundial com Nicola Giannoti, actual número 1 de França i 23 en el rànquing mundial, Liudmila Nikoyan, nombre 17 del món i els vigents campions i campiones d'Espanya. En la seua segona edició, l'internacional va comptar amb jugadors professionals contrastats provinents de 11 països.

Resultats del Torneig

En categoria masculina ITF: Gerard Rodriguez - Nicola Giannoti es van proclamar campions després de vèncer 6-1 / 6-2 a Saule Tejada - Hugo Castellà.

En categoria femenina ITF: Liudmila Nikoyan - Ekaterina Kirgizova es van imposar 6-3 / 6-1 davant Eva Fernández - Sabrina López.

En Mixt ITF: Eva Fernández - Gerard Rodríguez van vèncer a Clara Grifoll - Marcial Prieto.

Amateur Masculí: Joan Murueta - Toni Llobet van guanyar a Roberto Soria - José Txeca.

L'acte d'obertura va van tindre lloc el dissabte a les 09: 30 hores amb les primeres rondes de 1 / 8 de final masculí. A continuació, l'ordre de joc va continuar amb més vuitens de final masculins i femenins. A partir de les 12 hores es van disputar els partits de mixt i la fase consolació i es va tancar la primera jornada amb els 1 / 4 de final masculins i després d'un merescut descans es va celebrar el sopar al Restaurant La Fontana i la festa a La Bambula.

Diumenge es van disputar les semifinals a partir de les 10 hores i l'esdeveniment va posar el seu punt i final amb les espectaculars finals de mixt, femení i masculí ITF i el lliurament de trofeus junt amb el brindis d'honor.

Des de l'organització es va donar l'enhorabona a tots els finalistes de l'ITF 3000 $ Beach Tennis Xàbia i es va agrair la participació dels jugadors que han recorregut molts quilòmetres per gaudir de l'esdeveniment i conèixer Xàbia.

A més agraeix el suport dels patrocinadors com Ajunt de Xàbia, The Lady Elizabeth School, Coca Cola, Restaurant La Fontana o la Reial Federació Espanyola de Tennis entre altres empreses i entitats que han col·laborat en l'esdeveniment.

L'empresa organitzadora CSBas i l'Ajunt de Xàbia han confirmat que gràcies al nivell dels jugadors i l'espectacle ofert, per a l'any que ve, es pretén repetir un nou torneig internacional, afegint que el torneig comptarà amb un major nombre de categories i més premis per als participants i finalistes del torneig Beach Tennis Xàbia.