Les parelles Rodríguez-Courtois i Santana-Sales es proclamen campiones de l' 'ITF 2500 $ Beach Tennis Xàbia'

19 de juny de 2018 - 11: 28

Les parelles formades per Gerard Rodríguez i Regis Courtois en primera categoria i la composta per Grimanesa Santana i Ana Sales en fèmines, van ser les grans triomfadores del Torneig ITF 2.500 $ Beach Tennis Xàbia.

Va ser espectacular el nivell de joc que es va viure en aquest torneig disputat a la Platja de l'Arenal durant els dies 16 i 17 juny i que va reunir jugadors de múltiples nacionalitats. L'acte d'obertura va van tindre lloc el dissabte 16, a les 09: 45 hores, amb les primeres rondes de vuitens de final masculí. A continuació, l'ordre de joc va continuar amb més vuitens de final masculins i els partits en fase Robin rodó, En el qual les dones es jugaven el primer lloc de cada grup i el pas a la final.

A partir de les 12 hores es van disputar els partits de mixt i la fase consolació i es va tancar la primera jornada amb els quarts de final masculins. En la jornada dominical es van disputar les semifinals a partir de les 11 hores i després d'un descans, més que merescut, l'esdeveniment va posar el seu punt i final amb les espectaculars d'mixt, femení i masculina ITF i el lliurament de trofeus seguida del brindis d'honor .

Jugadors de talla mundial

Les previsions respecte a l'excel·lent nivell dels jugadors inscrits es van complir amb èxit, ja que el torneig va comptar amb jugadors de talla mundial com Ramón Guedez, actual número 1 de Veneçuela i 19 en la classificació mundial, el nombre 1 de França i 31 a nivell Regis Courtois o el nombre 2 d'Espanya i 26 rànquing ITF, Gerard Rodriguez, entre altres jugadors professionals.

En el quadre femení van participar les millors jugadores del panorama nacional junt amb la presència de la jugadora referència al Japó, Hanako Aizawa. Els resultats del torneig van ser els següents: En categoria masculina ITF Gerard Rodriguez-Regis Courtois es van proclamar campions després de vèncer 6-4 / 6-3 al Pol Filella- Gerard Torres.

En categoria femenina ITF, Grimanesa Santana-Ana Salas es van imposar 7-6 / 6-3 davant Clara Grifoll-Mireia Rebull. En Mixt ITF, Omayra Farias-Regis Courtois van vèncer 6-2 / 7-6 a Noa Farias-Ramon Guedez. En masculina amateur, John Modika-Sasha Modika van guanyar 6-3 / 6-4 a Pedro Lozano i Otto Wilken.

Continuïtat assegurada del torneig

L'organització va donar l'enhorabona a tots els finalistes del ITF 2500 $ Beach Tennis Xàbia i va agrair la participació dels jugadors que han recorregut molts quilòmetres per gaudir de l'esdeveniment i conèixer Xàbia. A més, agraeixen el suport dels patrocinadors com Ajunt de Xàbia, Hard Rock Cafe València, Coca Cola, restaurant Norai o la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana entre altres empreses i entitats que han col·laborat en l'esdeveniment.

L'empresa organitzadora CSBas i l'Ajunt de Xàbia han confirmat que gràcies al nivell dels jugadors i l'espectacle ofert, per al proper any es pretén repetir un nou torneig internacional, afegint que el torneig comptarà amb un major nombre de categories i més premis per els participants i finalistes del Torneig Beach Tennis Xàbia.