Les infantils del Club Handbol Xàbia lluiten pel Campionat Provincial

19 de desembre de 2022 - 10: 36

Les infantils del Club Handbol Xàbia, després de quedar primeres de grup a la primera part de la competició, aquest dissabte van jugar la fase final per la plaça de campiones provincials (competició de l'1 al 4 de gener).

El partit d'aquest cap de setmana es va jugar contra l'equip CB Benidorm sent el resultat final de 31-20 a favor de
les de Xàbia.

El partit va començar amb bones accions d'atac, però amb algunes fallades en defensa que va fer manvan tindre les opcions a les visitants. A poc a poc, les locals jugant al contraatac i creant situacions clares de gol van marxar al marcador fins a arribar al descans amb un avantatge de set gols, 22-15.

L'inici de la segona part es va fer amb una gran defensa, aconseguint un parcial de 4-0 augmentant l'avantatge fins al resultat final.

La propera trobada es tornarà a jugar a Xàbia contra el Petrer, partit clau per aconseguir l'objectiu d'aconseguir el Campionat Provincial.