Les noies del Club Handbol Xàbia es proclamen campiones provincials

13 de febrer de 2023 - 09: 33

Amb un marcador de 21-4, les noies del Club Handbol Xàbia van finalitzar el darrer partit de la fase provincial, proclamant-se així campiones provincials. Les de Xàbia han demostrat una gran superioritat en cadascun dels partits i no n'han perdut cap, de fet estan realitzant una gran temporada. Les noies de Xàbia han aconseguit estar a dalt de la taula deixant la distància sobre les segones classificades en sis punts.

Pel que fa a la crònica del partit disputat aquest cap de setmana passat amb l'Atticogo BM Elx Promeses, l'últim de la fase provincial, les locals (Xàbia) van realitzar un molt bon partit malgrat la baixa de Tere Font, titular indiscutible en aquest equip.

La baixa es va solucionar amb un joc molt bo en defensa ia la porteria local que va fer que les jugadores de l'Elx es quedessin a la primera part amb només dos gols a favor. També va propiciar ràpides transicions en atac que les locals van aprofitar per enlairar-se a poc a poc al marcador deixant la primera part en un clar 9 a 2.

El segon temps va continuar amb la mateixa tònica que a la primer fins a deixar el marcador al 21-4 final.