Èxit de participació a la 'VIII Travessia de natació a Xàbia'

17 de juliol de 2017 - 12: 08

La VIII Travessia de natació a Xàbia va congregar més de 320 nedadors entre les tres proves que es van realitzar, el que va constituir un gran èxit de participació.

El nedador, Manuel Farraona, del CN ​​Adrenalin Sport va ser el vencedor de la travessia de 1.500 metres, única de les travessies puntuable pel V Circuit d'Aigües Obertes Marina Alta. El temps de Farraona en creuar la línia d'arribada a la platja de La Grava va ser de 20.16. La segona plaça va ser per a Antoni Guardiola, del Club Natació Benissa, amb un registre de 20.29. El tercer lloc va ser per a Ramón Tamarit, del CN ​​Adrenalin Sport, amb una marca de 20.58.

Aquesta va ser la prova més nombrosa de les tres que es van disputar en ser la puntuable per al circuit. Van aconseguir acabar el recorregut un total de 214 nedadors.

3 º Pablo Martínez

En la prova més llarga de 4.500 metres la participació va ser sensiblement inferior arribant a la platja de La Grava on va estar la línia de meta un total de 71 nedadors. El primer a arribar va ser Alberto López, el CD UPV Natació, amb un temps de 1: 06.27. La segona plaça va ser per a Rubén de la Creu, nedador independent que va realitzar una marca de 1: 09.25. El tercer lloc en la classificació absoluta va ser per a Juan Martín, el CD Finisher, amb un registre de 1: 09.32.

3 º assumpció Vidal

En la travessia més curta de 500 metres la participació total va ser de 25 nedadors. El primer a creuar la línia de meta va ser Marc Valderrama, del CN ​​Calp, amb un temps de 4.48. El segon lloc va ser per Hugo García, del CN ​​Llíria, amb una marca de 4.55 i el tercer classificat absolut va ser Javier de la Clau, el C Natació i Esport Gandia, amb un registre de 4.59