La UD Benigànim va frenar la bona ratxa del CD Xàbia (2-1)

04 de febrer de 2019 - 09: 53

La UD Benigànim va frenar la bona ratxa del CD Xàbia al qual va derrotar per 2 a 1. Malgrat caure al camp municipal de Benigànim, el conjunt blanc-va realitzar un partit molt seriós davant un dels equips candidat a jugar la promoció d'ascens, per tant rival directe del conjunt de la Marina Alta.

El partit va estar mediatitzat pel fort vent que hi va haver; a la primera meitat a favor dels locals i en la segona per al CD Xàbia. Malgrat jugar amb el factor vent favorable, els locals amb prou feines van treure profit.

L'únic perill va ser un servei del seu porter Víctor, que va posar en dificultats al porter visitant Edu. En els primers minuts van ser els homes que dirigeix ​​Juan Carlos Signes dels que van poder avançar-se al marcador. Lucas Bou va realitzar una gran rematada que va van tindre en una gran intervenció la resposta del porter local, Víctor. Al servei de córner, Bou va tornar a marcar però el col·legiat va anul·lar el tant per indicacions del seu auxiliar. A la vora del descans, Lucas Bou, va tornar a posar a prova a Víctor en el llançament d'un cop franc.

A la segona meitat, l'ariet del CD Xàbia, Lucas Bou, va tornar a van tindre una altra gran oportunitat però el seu tir va eixir desviat. Al minut 55, Kevin va obrir el marcador amb un xut des de fora de l'àrea davant el qual res va poder fer, el porter visitant Edu Samblás.

La resposta de l'equip blanc-va arribar dos minuts després quan Osorio va rematar un córner. Poc va durar l'alegria a l'expedició xabiera, ja que en el minut 70 un perfecte centre de Jefrie va ser molt ben rematat per Santi Villanueva.

L'equip de Signes, lluny de llançar la tovallola, va seguir jugant a la recerca de l'empat. Al minut 77, de nou Lucas Bou, va allotjar la pilota a la porteria local, però el gol va ser anul·lat per fora de joc, en una decisió que va enfadar a tota l'expedició xabiera.

Una altra gran ocasió per empatar la va van tindre el CD Xàbia, al minut 83, primer va ser Osorio qui va estavellar la seua rematada sobre el cos del porter local, el rebuig va arribar a Salom, però abans que poguera rematar, Víctor va reaccionar molt bé evitant el gol visitant.

Els locals van poder sentenciar el partit en el minut 90, però Cèsar Catalá no va saber resoldre el seu mà a mà davant Edu Samblás. La polèmica va arribar en temps d'afegit, quan el col·legiat va treure fora de l'àrea una falta que havia estat dins de l'àrea local. Els locals van protestar la falta i els visitants que no es assenyalés penal, el cop franc executat per Salom i buidat per un defensor de cap. Sent l'última jugada d'un partit on el Xàbia va merèixer alguna cosa més que una derrota.