La parella Javier Serer i Josep Bas, vencedors en el 'V Circuit Beach Tennis' de Xàbia

07 d'agost de 2018 - 07: 24

La parella formada per Javier Serer i Josep Bas va ser, en la categoria federades, la gran triomfadora del V Circuit Beach Tennis que va van tindre com a escenari la platja de l'Arenal de Xàbia i que va comptar amb 38 parelles inscrites.

Igual que en anteriors edicions, la platja va registrar un gran ambient de públic que, en els partits finals, es van lliurar al màxim en l'espectacle. Van gaudir de punts molt lluitats i brillants i no van regatejar ni un aplaudiment cap als jugadors.

La final va estar molt igualada, encara que els favorits van complir amb l'expectatives i Serer i Bas van aconseguir vèncer a la parella formada per Richard Bourhis i Nacho Sancho per 6 / 1, 4 / 6 i 6 / 2.

La primera mànega amb prou feines va van tindre color donat el gran domini de Serer i Bas. A la segona van baixar el seu ritme de joc i, en un excés de confiança, van permetre que els seus rivals tornessin a entrar al partit en guanyar el set. En la definitiva màniga, de nou, l'hegemonia de Serer i Bas els va permetre sumar còmodament el set que els va donar la victòria.

Igualtat en la resta de finals

En categoria femenina federada, Natalia López i Maryam Shams es van imposar davant les jugadores d'Elx, Patricia Flors i Maite Ortuño 3-6, 6-4 i 7-5. En aquesta final, de nou, l'emoció va estar present, ja que van començar dominant les il·licitanes en un bon primer set.

En els altres dos, tot i que el joc va estar molt anivellat, els punts claus del xoc van caure del costat de la parella López-Shams, que es van endur el títol de campiones de forma molt justa.

A la Primera categoria masculina amateur, el duo format per Roberto Soria i Alex Rodríguez es va proclamar vencedor. Mentre que a la Segona categoria masculina, es van endur el títol de campions, Nacho i Álvaro Clemares, en un partit ajustat enfront de Dani Ortiz i Joan Ortiz.

En la categoria femenina amateur, les campiones van ser Natàlia Gila i Carolina Caballero, després de derrotar davant Tere Guillén i Silvia Fernández.

Finalment, en la categoria Mixt, van vèncer Natalia López i Javi Serer, en un gran partit davant Maryam Shams i Richard Bourhis. Va ser una de les finals més boniques de les que es van disputar.