La curtesa d'efectius en el CH Xàbia va impedir portar-se un triomf de Rojals (24-24)

26 de febrer de 2019 - 01: 15

La clau que el Club Handbol Xàbia no es portés un triomf del camp del CB Rojals va ser que va viatjar amb els efectius justos per jugar el partit. Set jugadors que, amb el pas dels minuts, van acusar el cansament i van perdre les seues opcions de victòria.

Un partit que també va estar marcat per la matinada que van haver de donar-se per acudir fins a aquesta localitat del Baix Segura, a uns 150 quilòmetres de Xàbia per jugar el segon partit de Copa.

Els locals aviat van descobrir que el seu rival no tenia canvis per poder donar descans als seus jugadors. Això va propiciar que amb una profunditat de banqueta molt més gran, s'imprimissin un alt ritme de joc. La defensa xabiera, amb gran coordinació durant tot el primer temps, va aconseguir frenar els atacs locals. El major físic dels jugadors del Rojals va donar més mèrit a la defensa visitant i van marxar al descans amb dos gols de desavantatge, (11-9).

El segon temps va començar amb gran moviments i llançament a gol per part dels jugadors visitants que van donar un tomb en el marcador aconseguint posar-se per davant en el marcador amb una renda de dos gols, (14-16).

Aquesta intensitat en el joc va donar lloc a nombrosos forcejaments en defensa que van originar nombroses faltes màximes durant el partit, més de 15. Amb el pas dels minuts, el gran esforç realitzat pels visitants va passar factura i el Rojals a poc a poc va trobar forat per penetrar en la defensa xabiera.

Al final del temps reglamentari, el marcador va assenyalar un empat a 24 que té molt mèrit per als jugadors del Club Handbol Xàbia, que d'haver anat amb un nombre més gran d'efectius de ben segur s'haguessin portat la victòria.