L'atleta Sophie Mullins, campiona autonòmica de carrera vertical

30 de setembre de 2021 - 10: 40

Aquest diumenge passat, 26 de setembre, va van tindre lloc a Novelda el campionat autonòmic de carrera vertical. Al voltant de 70 participants es van donar cita en aquesta prova, entre els quals es trobava l'atleta de el Club Atletisme Llebeig de Xàbia, Sophie Mullins.

La cursa es va iniciar a les 9 del matí des de la punta de la Serreta i els corredors van anar sortint cada 30 segons d'un en un fins el cim del Sit. Els participants van fer un recorregut de 13km i 720m de desnivell positiu.

Entre els millors es va posicionar l'atleta de Xàbia, Sophie Mullins que es va proclamar campiona autonòmica de carrera vertical en la seua categoria Veterana parant el crono a la seua arribada a meta en 00:46:21. A més, Mullins va quedar 3a en la classificació general.